על פי הודעת רשות המסים, בסוף השבוע האחרון השתלבו מאות מבקרי וחוקרי מע"מ מכל רחבי הארץ כשהם מבקרים פאבים, ברים, מועדונים ומסעדות, במבצע ביקורת רחב היקף, שזכה לכינוי "מס על הבר".
ביחד...
רשות המסים הגישו לביהמ"ש המחוזי בנצרת כתב אישום חמור נגד יניב מועלם מבית שאן בגין קיזוז חשבוניות מס פיקטיביות בהיקף של למעלה מ-433 מיליון ₪ (!).
כתב האישום הוגש על ידי עו"ד אבנר דידי...
על פי הודעת רשות המסים, במהלך ארבעת החודשים האחרונים נערכו כ-4,300 ביקורות לאכיפת החוק לצמצום השימוש במזומן.
ממצאי הביקורות עולה, כי חלק ניכר מהציבור הטמיע את ההגבלות הכלולות בחוק.
ביום 3.6.19 השתתפו נציגי יחידת יהלום, של רשות המסים, בכנס בינלאומי של משרד הבריאות, שנערך בפעם הראשונה בישראל.
בכנס נכחו כ-80 נציגים מרשויות מודיעין ואכיפה שונות, בתחום הבריאות והתרופות, מ-25...
.רו״ח סלי אילון, נשוי+ 3, עד לשנת 2010 שימש בתפקיד בכיר (מנהל תחום קבלנים) במחלקה המקצועית ברשות המיסים, שותף מנהל במשרד "סלי אילון ושות׳ רואי חשבון״,
מרצה באקדמיה בתחום המיסים. מומחה למיסוי מקרקעין, מע"מ, ומס הכנסה. מומחה בתכנוני מס, הסדרים עם רשויות המס, טיפול בבעיות מיוחדות מול רשות המיסים.
יש בסמכות מחוזי להורות למערער לתקן ולקצר ערעור וכחני וארוך - רע"א 4452/08 יגאל שגיא/
אומרים שרופאים הם החולים הגרועים ביותר. מסתבר שרואי חשבון ועורכי דין הם הנישומים הגרועים ביותר, לפחות לפי פסק דין זה.
רו"ח שהוא גם עו"ד הגיש ערעור על שומה שהוצאה לו בצו, והערעור נכתב על פני 172 (!!!!!) עמודים. מלא בווכחנות, סיפורים, טענות משונות וקנטרניות. אז נכון שערעור צריך להיות מנומק, אבל הבחור הזה הלך עם זה רחוק מדי.
עורך דין ורואה חשבון ויקטור עטיה, הינו בעל ניסיון של מעל 10 שנים בתחום המיסים הפיננסים. פרסם חומר מקצועי בתחומי התמחותו במסגרת תפקידו כעורך דין במשרד גולדמן ושות'. במסגרת זו נמנה גם על צוות עיתון מס פקס - העיתון המקצועי לענייני מסים.