על פי הודעת רשות המסים, בסוף השבוע האחרון השתלבו מאות מבקרי וחוקרי מע"מ מכל רחבי הארץ כשהם מבקרים פאבים, ברים, מועדונים ומסעדות, במבצע ביקורת רחב היקף, שזכה לכינוי "מס על הבר".
ביחד...
רשות המסים הגישו לביהמ"ש המחוזי בנצרת כתב אישום חמור נגד יניב מועלם מבית שאן בגין קיזוז חשבוניות מס פיקטיביות בהיקף של למעלה מ-433 מיליון ₪ (!).
כתב האישום הוגש על ידי עו"ד אבנר דידי...
על פי הודעת רשות המסים, במהלך ארבעת החודשים האחרונים נערכו כ-4,300 ביקורות לאכיפת החוק לצמצום השימוש במזומן.
ממצאי הביקורות עולה, כי חלק ניכר מהציבור הטמיע את ההגבלות הכלולות בחוק.
ביום 3.6.19 השתתפו נציגי יחידת יהלום, של רשות המסים, בכנס בינלאומי של משרד הבריאות, שנערך בפעם הראשונה בישראל.
בכנס נכחו כ-80 נציגים מרשויות מודיעין ואכיפה שונות, בתחום הבריאות והתרופות, מ-25...
♦ השאלה שנשאלה בערעור זה הינה:האם במקום בו חשבונית מס אחת כוללת גם עסקאות שמהותן כמפורט בחשבונית, וגם עסקאות שמהותן אינה כמפורט בחשבונית, האם רשאית המשיבה לנכות מס תשומות בגין העסקאות האמתיות שבוצעו, או שמא העובדה שמדובר בחשבוניות שהוצאו שלא כדין שוללת לחלוטין את האפשרות לנכות מס תשומות הכלול בחשבוניות.